Adresa dhe kontakti

Të ndëruar konsumator

plotësoni kërkesen tuaj në këtë form


[contact-form-7 id="448" title="Contact page_al"]

Për më shumë informacion na kontaktoni në: 00 - 382 - 30 - 414 – 555

Adresa dhe Lokacioni

  • Rr. Nënë Tereza p.n
    85360 Ulqin
    Mali i Zi